Upoznajte nas

Upoznajte nas!

 

Mi smo petero srednjoškolaca koji su zajedničkim snagama krenuli na dug put stvaranja ugodne okoline za rad mladih ljudi. Naša priča započinje prijavljivanjem na trodnevnu radionicu UPSHIFT. U ta predivna tri dana na radionici, nas petero zaljubljujemo se u poduzetništvo i mogućnost da sami pridonesemo zajednici te tako pobjedom i osvojenom financijskom i mentorskom podrškom započinjemo rad na projektu MladiRade. 

Kroz ovu platformu, želimo omogućiti mladima najlakši put do njihovih prvih koraka u poslovnome svijetu i prvih poslovnih iskustva. Nadamo se stvoriti okolinu za rad mladima kao što to viđamo u američkim tv serijama i filmovima gdje gotovo svaki srednjoškolac poslije škole odlazi na praksu. :)

Nas petero izuzetno njegujemo sljedeće vrijednosti: odgovornost, otvorenost, solidarnost, suradnju, a kroz rano stupanje u poslovni svijet vjerujemo da će i mladi početi više cijeniti ove vrijednosti.

Sve mlade osobe i poslodavce koji će ih biti voljni zaposliti mlade želimo potaknuti na razumijevanje važnosti rada, odgovornost i shvaćanje potencijala mladih u poslovnome svijetu. 
Mladi mogu i žele raditi!

Naša vizija jest: kreiranje vodeće online platforme za zapošljavanje mladih u Hrvatskoj i regiji te stvaranje okoline koja podržava rad mladih ljudi.

 

 

 

Lokacija i kontakt

Augusta Šenoe 2 
44320 Kutina-HR

hello@mladirade.hr
IBAN: HR0224020061101009841

Ova stranica koristi kolačiće.

Kako bi ova web stranica ispravno radila i kako bismo poboljšali vaše iskustvo, koristimo kolačiće. Za detaljnije informacije, molimo pogledajte našu Politiku upotrebe kolačića.

  • Potrebni kolačići omogućuju osnovnu funkcionalnost. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića i može se onemogućiti samo promjenom postavki vašeg preglednika.