Upoznajte nas

Vrijednosti i vizija

Mi smo petero srednjoškolaca koji su zajedničkim snagama krenuli na dug put stvaranja ugodne okoline za rad mladih ljudi. Naša priča započinje prijavljivanjem na trodnevnu radionicu UPSHIFT. U ta predivna tri dana na radionici, nas petero zaljubljujemo se u poduzetništvo i mogućnost da sami pridonesemo zajednici te tako pobjedom i osvojenom financijskom i mentorskom podrškom započinjemo rad na projektu MladiRade.

Kroz ovu platformu, želimo omogućiti mladima najlakši put do njihovih prvih koraka u poslovnome svijetu i prvih poslovnih iskustva. Nadamo se stvoriti okolinu za rad mladima kao što to viđamo u američkim tv serijama i filmovima gdje gotovo svaki srednjoškolac poslije škole odlazi na praksu. :)

Nas petero izuzetno njegujemo sljedeće vrijednosti: odgovornost, otvorenost, solidarnost, suradnju, a kroz rano stupanje u poslovni svijet vjerujemo da će i mladi početi više cijeniti ove vrijednosti.

Sve mlade osobe i poslodavce koji će ih biti voljni zaposliti mlade želimo potaknuti na razumijevanje važnosti rada, odgovornost i shvaćanje potencijala mladih u poslovnome svijetu.

Mladi mogu i žele raditi!

Naša vizija jest: kreiranje vodeće online platforme za zapošljavanje mladih u Hrvatskoj i regiji te stvaranje okoline koja podržava rad mladih ljudi.

Image of Filip Grabovac

Filip Grabovac

O Filipu

Bavim se vođenjem digitalnog i social media marketinga, ponekad pomognem oko tehnologije i programiranja.

Izvan projekta

Sport, rad, druženje, sport

Image of Matija Ptičar

Matija Ptičar

O Matiji

U projektu MladiRade bavim se koordinacijom članova tima, komunikacijom sa vanjskim suradnicima i stvaranjem inovacija.

Izvan projekta

Druženje s prijateljima, nogomet, stolni tenis

Image of Jelena Penjin

Jelena Penjin

O Jeleni

Velika sam zaljubljenica u poduzetništvo i uživam vodeći projekt i tim k tome da osiguramo jednostavno zapošljavanje našim vršnjacima. Volim brojke i planiranje poslovnih strategija.

Izvan projekta

Hodam po planinama i družim se sa svojim mačkama

Image of Tomo Karaula

Tomo Karaula

O Tomi

Moja pozicija u ovom projektu je vezana uz dizajn, grafički dizajn, marketing i društvene mreže.

Izvan projekta

Volim spavati, jesti i spavati poslije jela, energičan i pomalo lijen

Ova stranica koristi kolačiće.

Kako bi ova web stranica ispravno radila i kako bismo poboljšali vaše iskustvo, koristimo kolačiće. Za detaljnije informacije, molimo pogledajte našu Politiku upotrebe kolačića.

  • Potrebni kolačići omogućuju osnovnu funkcionalnost. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića i može se onemogućiti samo promjenom postavki vašeg preglednika.