MladiRade X Studenti Zagreb

Početkom sedmog mjeseca započeli smo suradnju s Josipom Ištukom, osnivačem stranice Studenti Zagreb s ciljem stvaranja još boljeg sadržaja za mlade koji će od sada moći pronaći još više edukativnog sadržaja i oglasa za posao na našim stranicama.

Tko je Josip?


Josip je student 3. godine ekonomskog fakulteta u Zagrebu gdje planira završiti smjer digitalnog marketinga. Uz akademske obaveze radi u Degordianu – digitalnoj marketinškoj agenciji te vodi profile Studenti Zagreb i Salon_Zagreb. Dugogodišnji je sportaš te svoje slobodno vrijeme koristi za razne aktivnosti. Veliki filmoljubac, sportaš i obožavatelj pasa.

 

Prvi poslovni koraci


Josip od početka akademskog obrazovanja započinje i svoju poslovnu karijeru pa nam tako opisuje svoje bogato radno iskustvo:
„Par mjeseci nakon upisivanja fakulteta odlučio sam se za rad uz obavljanje svojih akademskih obaveza. Prvi posao je u Orbico d.o.o, gdje sam radio kao pomoćni radnik u skladištu parfema te sam se tamo zadržao par mjeseci.  Nakon toga Između 2019. i 2020. Sam radio još u InterEuropi, Kauflandu i Konzumu, a od 3.mjeseca 2020. do evo donedavno sam radio u Croatia osiguranju. Cilj mi je bio napredovati i doći do trenutne pozicije, a to je da sam zaposlen u svojoj struci.“

 

Kako je nastao Studenti Zagreb


U 5. mjesecu ove godine odlučuje se pomoći mladima te osniva profil Studenti Zagreb na društvenim mrežama. 
„Prepoznao sam da jako puno mladih želi raditi na sebi, ali ne znaju od kud krenuti  te se stoga ne odluče pokrenuti. Ovaj projekt je passion projekt i volio bih da izraste u nešto više.“
Upitali smo ga kako uspijeva stići raditi na stvaranju profila Studenti Zagreb uz redovne poslovne i studentske obaveze. Josip navodi kako je ključ uspjeha dobra organizacija vremena, a kao savjet dodaje da zapisujemo svoje obaveze i fokusiramo se na ono što trenutno radimo. Ključnu ulogu igraju i Josipova ustrajnost i fleksibilnost:
„Mislim da je moja najveća snaga što ne odustajem, uvijek ću barem pokušati pronaći način za nešto odraditi. A najveći talent je taj što se mogu prilagoditi svima.“
Drago nam je za čuti da Josip ima podršku okoline te navodi kako se okružio dobrim i pozitivnim ljudima od kojih ima podršku, ali može i mnogo toga naučiti. Cilj mu je privući par studenata volontera te kreiranje web stranice za Studenti Zagreb.


Važnost obrazovanja i usavršavanja


Josip je odlučan u tome da se želi što bolje educirati i usavršavati kroz rad i obrazovanje, pa tako savjetuje i mladima:
„Uživajte u životu, ali i radite na sebi. Razmišljajte o svojoj budućnosti  i s čime se želite baviti. Ne očajavajte ukoliko ne znate što bi htjeli raditi. Ono što je bitno je da pokušavate razne stvari i da se trudite, na kraju će se sve posložiti kako treba.“
Svi smo jako uzbuđeni zbog ove suradnje, a sav rad možete pratiti na našim društvenim mrežama😉
 

Ova stranica koristi kolačiće.

Kako bi ova web stranica ispravno radila i kako bismo poboljšali vaše iskustvo, koristimo kolačiće. Za detaljnije informacije, molimo pogledajte našu Politiku upotrebe kolačića.

  • Potrebni kolačići omogućuju osnovnu funkcionalnost. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića i može se onemogućiti samo promjenom postavki vašeg preglednika.