O projektu MladiRade

Projekt MladiRade je projekt mladih iz Kutine

U školsku godinu 2020./2021. ušli smo bez očekivanja, misleći da će to biti još jedna obična godina našeg obrazovanja u Srednjoj školi Tina Ujevića u Kutini, no onda smo se krajem 11. mjeseca prijavili na radionicu UPSHIFT. Pobijedili smo i tada je počeo rad na našem projektu. Vizija projekta MladiRade jest kreirati vodeću online platformu za zapošljavanje mladih u regiji te na taj način olakšati svakoj mladoj osobi da pronađe zaposlenje te stekne kvalitetno radno iskustvo. Isto tako želimo pokazati mladima da se i u našoj državi može raditi i ostvarivati svoje želje i ciljeve. Pratite nas zato što u budućnosti možete očekivati puno zabavnog i edukativnog sadržaja i naravno ponuda za posao koji je namijenjem baš za vas.

Ova stranica koristi kolačiće.

Kako bi ova web stranica ispravno radila i kako bismo poboljšali vaše iskustvo, koristimo kolačiće. Za detaljnije informacije, molimo pogledajte našu Politiku upotrebe kolačića.

  • Potrebni kolačići omogućuju osnovnu funkcionalnost. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića i može se onemogućiti samo promjenom postavki vašeg preglednika.